Zanimljiv dogadjaj sa casa

   Niste mogli tezu temu zadati. Toliko interesantnih dogadjaja ispunjava jedan skolski dan da sam ja prosto u nedoumici odakle da pocnem i gde da zavrsim.

    Pricacu o najskorijem dogadjaju, on je nekako najsveziji a prizori vezani za njega su vedri i smesni. Bilo je to na casu na kom nam razredni staresina predaje strucni predmet. Vec i naslucujete da cim razredni drzi nastavu a pri tom je i dobar pedagog pa mir odrzava time sto je dozvolio da svako radi ono sto hoce u tisini, mozete zamisliti koji je dijapazon situacija i pehova koji se mogu dogoditi. Drzacu se devojke koja je sedela do mene, svojoj lepoti je davala posledji tracak sjaja nanoseci puder u kasnom pubertetu kao da njena mladost nije dovoljna sama po sebi. Nanosila je puder moderno pakovan u interesantne kutije repune sarenih kuglica oblikovanih od hemije koja treba da doprinese vasoj lepoti i koja pri tom ima basnoslovne cene. U jedno tenutku, zustro gestikuiraju u teznji da sto tise objasni zasto trenutni momak nije pravi izbor oborila je kutiju i stotine sarenih kuglica pocelo je da juri kroz ucionicu. Naravno momci koje se ne razumeju u sminko poskakali su poceli uz vrisku da gaze kuglice praveci od toga neki muski obred protiv vestacke lepote. Na sav ovaj prizor, razredni staresina je samo mogao reci, e bas mi je drago.

    Kad uzmete u obzir da se sve ovo odigra u roku od nekoliko sekundi, mozete misliti sta se sve dogodi u jednom danu u cetiri zida jedne ucionice.

3 thoughts on “Zanimljiv dogadjaj sa casa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *