Teme za 7 razred

Posto imamo mnogo zahtjeva za razne sastave i razne teme ovdje mozete poslati temu koju zelite da vam napišemo za 7 razred.

Nemojte mješati sa ostalim razredima jer je drugačije kad pišemo za srednju školu ili za osnovnu školu. Bitno je i nama da znamo za koji razred pišemo. Ne sikirajte se napisaćemo vam odličan sastav i ako postavite ovdje gdje su teme za sedmi razred osnovne škole. Bolje je da znamo nego da vam profesor sutra pravi problem jer će uvidjeti da taj sastav nije mogla napisati osoba koja pohađa 7 razred. Bitno je takodje da nam sto ranije javite koja vam tema treba biti napisana jer primamo veliki broj zahtjeva i iako se trudimo ponekad ne stignemo napisati sve sastave. Kao što se i mi trudimo da što više vas dobije dobre sastave tako se i mi nadamo da ćete vi imati samo riječi hvale za nas i da ćete nas preporučiti drugima. Samo da znate ovi sastavi su besplatni i tako će ostati uvijek i oko toga se ne bi trebali sikirati.

11 thoughts on “Teme za 7 razred

  1. cao danas imam pismeni iz srpskog treba nesto da opisujemo nije nam rekla tacno sta ako moze neki sastav na temu opisivanja…radili smo za domaci kao priprema za pismeni da opisemo neko svoje putovanje

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *