Sastavi za pismeni zadatak za 3. razred Osnovne skole

Ukoliko nekome trebaju sastavi za treći razred osnovne škole na bilo koju temu, neka naslove tih tema kači na ovoj temi.

Nemojte slati naslove sastava koje smo vec objavili i prije postavljanja zahtjeva pogledajte da li je vas sastav objavljen vec na nasem sajtu. Ako nema identična tema npr. ima tema Opis drage ličnosti, a vi trazite Portret drage ličnosti iskoristite tu temu jer je to praktično jedna te ista tema u kojoj se opisuje draga ličnost. Nedavno smo imali zahtjev da napisemo sastav na temu Moja majka, a vec su napisani sastavi Opis moje mame, Portret majke i slično. Dakle prvo pogledajte uvjerite se da nema ili da ne mozete iskoristiti nijednu od postojećih tema za pismeni zadatak za 3 razred pa tek nam onda posaljite zahtjev. I razumite da ko ranije posalje zahtjev da ce prije dobiti napisan pismeni zadatak za OŠ.

Takodje učenici koji su nam poslali neke njihove pismene radove imaju prednost u odnosu na druge, ali ne brinite svima se trudimo da ispisemo sastave tako da rijetko ko ostane uskracen za neki sastav.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *