Sastavi za osmi razred

Sastave za osmi razred mozete naći pod kategorijom sastavi za osnovnu skolu ili ako zelite ozbiljnije sastave onda mozete uzeti neki od sastava iz kategorije sastavi za srednju skolu.

Pošto neko neće sigurno pronaći sastav koji je potreban za njega mi ćemo napisati poseban sastav za vas po vasoj zelji i to besplatno. Kod nas ce uvijek biti svi sastavi besplatno i trudićemo se da uvijek učenicima srednjih i osnovnih skola olaksamo skolovanje jer mnogi ne vole ili zele pisati sastave.

Sastav za osmi razred cete dobiti u roku sat vremena kad nam putem komentara posaljete naslov teme koja vam je potrebna. Ukoliko zelite da dobijate redovno na fejsbuk obavjestenja o objavljenim sastavima lajkujte nasu stranicu. Ponekad se na fb ne objave svi sastavi tako da cete medju ostalim sastavima u nasim postovima pronaći i vas sastav za 8 razred.

25 thoughts on “Sastavi za osmi razred

  1. treba mi stastav na temu ‘razvoj srpskog jezika’ tu treba da se anlazi kako je nas jezik nasato,kroz sta je sve prosao,kako je opstao… Hvala unapred 🙂

    • Evo želim tio se ovde još jednom zalvihati ako ne pročitaš kod mene, što si pročitala onoliko mojih priča. I naravno da su ostavili utisak, ja ništa ne čitam tek reda radi, niti komentarišem samo da se javim.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *