Sastav Moj pas

Ako pohađate neke od završnih razreda osnovne škole ili idete u srednju školu onda će vam ova tema Moj pas dosta pomoći. Ovaj pismeni sastav može poslužiti i za sve teme vezane za kućnog ljubimca.

Moj pas

Cini mi se da ni ne sluti koliku radost donosi njegova pojava, njegov rep koji radosno mlati dok se mota oko mojih nogu.

Moj pas, Medi je vec duze vrijeme kod nas. Dobili smo ga kao stene. Izgledao je kao malo vuneno klupko, tako njezno i mekano. Nepojmljivo je da nesta tako malo cupavo i glupo moze toliko covjeku da priraste za srce. Ni slutio nisam da cu kad god dolazim kuci jedva cekati da cujem Medijev lavez. To malo stvorenje mi je pruzilo toliko radosti. Njegova blizina me opusta i smiruje, njegove krupne oči kad me pogledaju zaboravim na sve probleme. Ja ni sa kim sladoled ne dijelim, ali kad sam kod kuće i jedem sladoled a Medi me pogleda i stane pored meni ne mogu izdrzati da mu ne dam komad sladoleda. Njegova ljubav i odanost je iskrena i on je jedino bice na svijetu koje me voli vise od svega.

Za njega sam ja gospodar, Bog i kraj svijeta, za mog psa Medi ja sam najbolji. Mislim kako su psi najneverovatnija stvorenja; oni daju bezuslovnu ljubav. Za mene to je uzor po kojem bi trebali živeti.

2 thoughts on “Sastav Moj pas

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *