Sastav Eksterijer i enterijer moje kuce iz snova

Eksterijer i enterijer moje kuce iz snova      

Ne pitajte me kako zamisljam svoju kucu iz snova. Za tu gradjevinu verovatno nikad necu imati dovoljno para. Ali kao i svako prepusticu se masti i otkriti vam kako ona izgleda.

Dolazite pred kapiju od kovanog gvozdja farbanu u crnu boju, zakljucana je. Iza nje vidite samo kako se proteze putanja od sljunka oivicena redovima starih hrastova. U zelenilu se i ona gubi. Tek nakon  nekoliko minuta voznje kroz krajolik prilazite kuci niskoj i sirokoj uradjenoj u drvetu i crvenoj cigli. Oko nje tik uz zidove i do samih prozora uspuzale su rane ruce jarko crvene boje. Na prozorima su grilje od teskog drveta u crnoj boji, kad su zatvorene ni jedan tracak sunceve svetlosti ne dopire u kucu. Vrata su iste boje od jos tezeg i deblejg drveta. Pri otvaranju osetite njihovu snagu i otpor u skripi kao da ne zele da vas puste unutra.  Unutrasnjost kuce je sva u drvetu bje meda. Gde god da spustite ruku osetite toplinu. Dnevna soba je prozracna  sa velikim prozorima koji pustaju svetlost.

Pitate se zasto ovde stajem. Postoji razlog zasto je kapija bila zakljucana. Ja ne zelim da vas pustim u moju kucu iz snova i ovo je previse sto znate.

One thought on “Sastav Eksterijer i enterijer moje kuce iz snova

  1. bas je super sastav i videcu koju cu ocenu dobiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HVALA!!!!!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *