Prvi pismeni zadatak iz srpskog jezika 6 razred

Kako se približava prvi pismeni iz srpskog jezika tako imamo sve više zahtjeva za sastave koji bi se mogli naci na pismenom za šesti razred.

Posto se iz godine u godinu vrte jedne te iste teme na pismenim mi ćemo vam pomoći da ovog puta zablistate i napišete izvanredan pismeni koji će oduševiti vašeg profesora srpskog jezika. Već ste primjetili da smo ispunili veliki broj zahtjeva i pokrili veliku oblast sa našim sastavima. I dalje ćemo se truditi da obradimo i pokrijemo sve teme koje bi se mogle naći na pismenom. Ako imate i vi nekih informacija kakav bi pismeni mogao biti pošaljite nam u komentaru naziv teme i mi ćemo napisati sastav za vas.

Prije slanja zahtjeva bilo bi dobro da lajkujete našu stranicu jer će prednost u pisanju sastava imati oni koji su lajkovali ili šerovali naš sajt. Nadamo se da ćete uz našu pomoć dobiti odličnu ocjenu na prvom pismenom iz srpskog.

13 thoughts on “Prvi pismeni zadatak iz srpskog jezika 6 razred

  1. TREBAO BI MI SASTAV NA TEMU ,,I STVARI IMAJU DUSU,, ALI NESTO POPUT PRICE ,,CUDESNA SPRAVA ILI ,,MOJ DEKA JE BIO TRESNJA,,! DA SE U SASTAVU OPISUJE I BAKA ILI DEKA SA TIM NEKIM PREDMETOM!AKO BI MOGLO STO PRE!HVALA UNAPRED! SUPER STE!

  2. Imam pismeni u pon. a tema ce da bude nesto slicno ovoj temi
    “Najlepsi skolski trenuci ” ili “Sta mi to ne da mira “

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *