Pismeni sastavi za bosanski

Pismeni sastavi za bosanski jezik su dostupni besplatno kod nas. Teme su univerzalne i kako idu teme za srpski jezik takve ili slične teme se zadaju iz bosankog jezika na pismenom.

Da ne bi bilo zabune ovdje su svi radovi pisani ijekavicom pošto smo mi iz Bosne ali ipak radimo srpski jezik, ali svjesni ste da razlike u susini i nema neke tako da ce vam svi napisani sastavi moci koristiti i za bosanski jezik. Pismeni sastavi su masovno dodavani na nas sajt i konstantno dodajemo nove sastave koji vam mogu zatrebati. Mnogo zahtjeva imamo za odredjene teme tako da konstantno se vrsi postavljanje novih radova. Ako zelite mozete se ukljuciti i poslati nam vase pismene sastave iz bosanskog jezika i mi cemo ih objaviti na nasem sajtu.

Ako vam treba neka posebna tema za bosanski jezik mi cemo vam napisati tu temu istog dana kada nam posaljete sastav. Lajkujte nasu stranicu na fb https://www.facebook.com/pages/Sastavi-pismeni-radovi-pismene-vjezbe-lektire/440025622681139

Tamo cete naci jos mnogo sastava sa jos dva nasa sajta koji se bave iskljucivo pisanjem sastava i pomoci iz bosanskog ili nekog nama srodnog jezika.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *