Pismeni sastav za 3 razred osnovne skole

Ako idete u 3 razred osnovne skole ili vasem malisanu treba pomoc za pismeni sastav u trećem razredu osnovne skole onda ste na pravom mjestu da tu pomoć i dobijete.

Na nasem sajtu mozete pronaci veliku kolicinu pismenih sastava koja vam moze sluziti kao smjernica koja ce jasnije pokazati kako napisati pismeni za III razred. Mnogo je vrhunski odradjenih sastava na teme koje se inače zadaju u tom razredu. Mi takodje odgovaramo i pisemo besplatno sastave za 3 razred na bilo koju temu koja vam je potrebna. Nista za uzvrat ne trazimo. Mozete ako vam se svidi nasa pomoć koju ćemo vam dati preporučit nas i drugima, ali mi to od vas ne trazimo, to ostavljamo vama na volju. Ako zelite mozete to ucinjeti, ako ne nema veze.

Teme koje vam uradimo su sigurno kvalitetne jer to nam je u principu zanat i posao koji volimo i znamo raditi. Sve je volonterski i za sada nas ima 4 koji pisemo sastave za osnovnu i srednju skolu. Nadamo se da ce vam se nasi sastavi dopasti.

Pismeni sastav za 3 razred koji vam zatreba, napisite i ako treba dajte nam upustva koja ste i vi dobili od učiteljice.

2 thoughts on “Pismeni sastav za 3 razred osnovne skole

  1. Hitno mi trebaju 2 sastava za pismeni zadatak za 3.razred Osnovne skole . Teme su Moj tata mi je omiljeni clan porodice i Moj najbolji drug!!! Sa uvodom, razradom i zakljuckom, puno opisa. Hitno mi je do sutra, petak 14.mart, posle podne!
    HVALA PUNO

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *