Opis najbolje drugarice

Moja najbolja drugarica se zove Lidija Tomic. Ona I j avec 6 godina poznajemo jedna drugu I kao sestre smo. Posto ni ona ni ja nemamo rodjenu sestru cesto jedna drogoj tepamo seko.

Najbolju drugaricu sam upoznala u 5oj godini u vrtici. Spavala je pored mene. Kao I ja ni ona nije voljela da spava preko dana I zajedno smo tog dana pricale dobro se sjecam o grasku koji je bio za jelo. Ubrzo smo postale nerazdvojne. Prosle smo mnogo toga zajedno I dobro I lose. Sve te dogodovstine nas jos vise vezu.

Mozda ce nekome zvucati da pretjerujem ali moja najbolja drugarica je zaista izvanredna osoba, postena dobra I nije zlonamjerna. A kakva bi mogla biti drugo najbolja drugarica do najbolja.

5 thoughts on “Opis najbolje drugarice

  1. Moja najbolja drugarica
    Moja najbolja drugarica zove se Ema.Nas dve se poznajemo 8 godina,i uvek smo bile najbolje drugarice.Ona mi je kao sestra…Simpaticna je i mnogo je volim,ima dugu crnu kosu bas kao i ja…Bas smo iste,obadve imamo svetlo plave oci,crnu dugu kosu,obadve smo visoke 1m,75 cm,i pored toga rodjene smo istog dana,1 januara 1996 godine,u nedelju!!! Ona je za mene izvanredna osoba,koju cu uvek voleti do kraja zivota…Uvek cu se secati,najlepsih trenutaka,koje smo provodili zajedno…Ona je moj ceo svet,moj ZIVOT,moje SVEEEE…Neko ce pomisliti : PA kao da samoona ima najbolju drugaricu,ali ja se ne kajem,jer nju volim vise od svega i od malena bile smo najbolje drugarice,i zauvek cemo biti!!! :*

  2. moja najbolja drugarica zove se ajla njoj mogu sve reci nikada se nismo naljutile jedan na drugu pozajmeo se vec 6 godina ajla mi sve kaze kao sto i ja njoj u zadnje vrijeme postale smo neradzvojne pozz

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *