Moja masta moze svasta pismeni rad za 8 razred

Sastav Moja masta moze svasta

 Prosto ne mozete zamisliti dete cija masta nije veca od maste odraslog coveka. Ja sam jos mali, i zaista imam veliku mastu.

  Ne znam sta se to dogadja u vremenu i odrastanju, ali covek sto je veci to je njegova masta manja i polako nestaje. Ja u svojoj masti mogu svasta da radim. Ali bas svasta. Mogu da letim, da posetim udaljenje delove sveta i zemlje na koje ljudska noga jos nije krocila. Mogu izmisliti puno novih prijatelja, boljih nego sto vi odrasli sebi sticete kroz vreme i vas dugi zivot. Sve sto zamislim mogu da ostvarim u svojoj masti, mogu da budem doktor, veterinar, madjionicar, da pricam sa zivotinjama i da razumem jezik crnackih plemena. Mogu da ukrotim lava i popnem se na zgradu kao neki super heroj. Mogu da budem duhovit i interesantan i da se dopadnem Maji koja sedi u drugoj klupi do prozora. Da da, vi ste zaboravili da masta moze svasta, i sve sto vam je ostalo je upravo da meni date zadatak da vam pisem o svojoj masti .

   Zao mi je ljudi koji nemaju mastu, mada sam cuo da je neki i sacuvaju, ali to su zaista retki slucajevi. Ono sto nas cini razlicitim jeste upravo to sto mi deca zaista mozemo da promenimo sve oko nas.

3 thoughts on “Moja masta moze svasta pismeni rad za 8 razred

  1. ahhahah super je a i neki deo smesan ali ok jee :DD
    takodje mislim da masta moze svasta i da sve sto smo veci to je nasa masta postaje manja ,dopada mi deo za Maju :DD ooppaaa <33

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *