Moj dozivljaj sa efektnim pocetkom i zavrsetkom

Pismeni sasttav iz srpskog Moj dozivljaj napisan sa efektnim pocetkom i zavrsetkom. Jos mnogo sastava na ovu i slicne teme samo na nasem sajtu.

Moj dozivljaj sa efektnim pocetkom i zavrsetkom

Njegov pogled u mene i sigurna misao u njegovoj glavi ” Sta to ti dodjavola radis ”

Nar, moje omiljeno voce. Jesen nije moje omiljeno doba, ali volim ga iz par razloga, a jedan od razloga je i taj sto bas tada bude spreman za branje nar. Kupiti 2-3 kile voca i jesti u kuci to mi nikada nije predstavljalo pravo zadovoljstvo, zadovoljstvo kada skinete plod sa tudjeg drveta i taj plod sa slasti pojedete.

Cekao sam autobus i imao sam vremena da zujim i besposlicarim. Zijevao sam i gledao unaokolo i vidio raspucali crveni nar. Ko krv crvene bobice virili su iz njega i prosto mamile covjeka. Pomislih odrastao sam sto mi to treba u zivotu da u ovim godinama kradem voce. Treba jos neko da me uhvati. I u tom razmisljanju pridjoh ogradi. Nije bila visoka. Pogledah nikog nije bilo na vidiku.

Preskocih ogradu i u hipu bih pored nara i krenuh cupat plod. Nar zilava biljka ne da se, pogled na desno i skamenjem covjek na po metra od mene gleda i ne vjeruje.

Sigurna misao u njegovoj glavi ” sta ti to koji vrag radis “.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *