Dozivljaj sa letnjeg raspusta tema

Tema za sastav Dozivljaj sa letnjeg raspusta za one kojima fali inspiracija da bi pisali o svom raspustu. Ako ne volite da pišete pismene sastave možda vam neki od naših sastava posluži kao inspiracija.

Dozivljaj sa letnjeg raspusta

I sve je išlo kao po loju. Sunce, leto i more. Sve asocijacije na lepotu i samo srećne događaje koji proizilaze iz toga.

Stigao sam na more. Osmeh se sam pojavio na licu. Ni kišno vreme nije moglo da poremeti moje raspoloženje. Nisam od šećera, neću se istopiti, čak ima nešta toliko lijepo u kupanju u moru po kiši. Da li uspomene na devojku ili nešta treće ne znam. Kupanje, sunčanje, druženje i izlasci. Provodio sam vreme onako kako sam i zamislio, onako kako sam i zelio. Ne volim da kopam po tudjim stvarima. Jednostavno mislim da svako treba malo privatnosti. Ipak tog dana, verovatno iz dosade odlučio sam da udovoljim svojoj znatiželji. Kopao sam i to ne preduboko. Srce je umiralo od informacija koje moja glava nije ni mogla zamisliti. Sve sam saznao. Nisam ovako zamisljao letnji raspust. Nisam ovako zelio. Nista nije do mene, a umirem. Umirem. Zivim na aparatima. Ostala je ljuštura. Lažni osmesi. Ponos. Ne jedem. Nekad zaspem. Noćne more. Zar je to doživljaj o kome treba da pišem? Zar nije moglo sve ostati na kupanje, ronjenju, sunčanju i izlascima. Istina uvek izađe na videlo. I dalje ne verujem. I dalje umirem zbog svega.

Život se nekad u sekundi promeni, lepe doživljaje potisne jedan katastrofalni. Ono što te ne ubije to te ojača. Lažu. Nisam ni malo jak.

One thought on “Dozivljaj sa letnjeg raspusta tema

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *