Cudan je ovaj svet u meni kad sve pozuti i porumeni

  Lepo je kad je covek zaljubljen. To u njemu otvara neke nove poglede na svet. Ali najcesce su ti pogledi na okruzenje obojeni vedrim bojama.

    Zaljubljenost vas promeni, i unese neku vedrinu u vas. Budete stalno nasmejani i ne postoji vise ta stvar koja bi vas naljutila ili iznervirala.  Drugim recima, stavite naocare sa rozim staklima i uzivate u pogledu. Sve ono sto je u vama ostaje isto, nemojte se zavaravati, samo se pomere granice tolerancije pa trpite vise nego sto ste ranije mogli. Volim kad je svet u meni zut i rumen, cini me boljom osobom. Tada sam spremna preneti ovo osecanje i na druge ljude i njihov svet isto tako uciniti rumenim i nasmejanim. Znam da sam srecnija kad ove boje ispunjavaju moj zivot, a sigurna sam da su i drugi oko mene srecniji kad sam ja takva.  Ali ovaj cudan svet u meni nije vecan u ovim bojama, cesce ga obuhvate neke tmurnije boje koje ucine da se svo zutilo i rumenilo zaboravi i sve ono lepo sto ste osecali nestane i pobegne tako daleko da se jedva mozete setiti kakav je osecaj biti vlasnik sarenog cudnog sveta.

   Kad pocnete da odrastate sve manje ce vremena biti za taj sarenu svet u vama, uzivajte u njemu i iskoristite vreme dok ste jos u mogucnosti da ga bojite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *